maandag 28 december 2009

Hetze tegen Amsterdamse herten

Hetze tegen Amsterdamse herten

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland willen de Gemeente Amsterdam dwingen damherten in de Waterleidingduinen te laten schieten. U kunt actie ondernemen om de onzinnige hetze tegen deze mooie dieren een halt toe te roepen.

Er is een natuurlijk balans in de vrije natuur, zijn er te veel konijnen? dan komen er meer vossen en roofvogels die deze opeten, zijn er te weinig konijnen? dan zullen er ook minder roofdieren zijn, zo zijn de regels der natuur.
Mensen bemoeien zich allen te veel ermee, als er te veel vossen zijn dan vermoorden wij de vossen, doordat wij deze vossen vermoorden zal er een konijnen plaag komen, door de konijnen plaag zullen we konijnen gaan vermoorden en gif strooien waardoor ook anderen kleine knaagdieren dit binnen krijgen en ook weer roofvogels en vossen besmetten waar door de hele balans uit elkaar valt.
Daarom is het belangrijk dat de mens de natuur met rust laat, de natuur verbeterd zich zelf en maakt zichzelf weer heel na een onderbreking zolang de mensheid haar met rust laat zullen er geen problemen zijn.

Steun de actie van faunabescherming

http://www.faunabescherming.nl/

6 opmerkingen:

 1. Hoi Erik en Johanna
  Ja hoor..in de OVP grijpen ze ook niet in...En zo hoort het.
  Maar ja..Zolang er mensen zijn die belang hebben bij jagen..blijven ze argumenten zoeken..Om maar te mogen knallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi betoog Erik!
  Wij dachten vandaag een hele horde jagers te zien op de parkeerplaats Pannenland. Dat bleken dus hoornblazers te zijn die een deuntje kwamen spelen :-)

  Groet,
  Peter en Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Erik en Johanna
  De beste wensen voor 2010...En dat we maar weer veel mogen genieten van de avonturen op jullie site...van de AWD !
  Gr Henk bos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Erik en Johanna,
  Voorlopig hebben de herten nog even rust en proberen ze het met hogere hekken op bepaalde plaatsen op te lossen.
  Ik hoop echt dat ze niet gaan afschieten, die onschuldige dieren. Op mijn site heb ik er ook al aandacht aan besteed, het is goed dat we met zijn allen de actie tegen afschieten steunen.

  zijn jullie nog in het winter wonder land van de AWD geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb even op jullie fotosite gekeken, schittende foto's van het winterse AWD, wat veel sneeuw he. Ik hoop dat jullie snel tijd hebben om ze hier te plaatsen, ze zijn echt heel mooi.

  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Erik en Johanna,
  Als beginnend blogger struin ik, behalve door de duinen, ook graag door de sites van anderen, en zo kwam ik bij jullie terecht. Mooie foto's van ons aller geliefde AWD! Ik blijf jullie met plezier volgen.
  Groet,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen